Wil jij die bonus van €250 en 100 free spins bij Circus.nl?

Dracula videoslot spelen

Dracula is een 40-winlijn video slot dat draait op het Netent software platform. Het spel is voorzien van 's werelds beroemdste vampier en personages die in nauwe betrekkingen met graaf Dracula staan. Naast de reguliere wild, heeft het spel ook wilds en symbolen gestapeld. Spelers kunnen een van de bekende Netent casino's selecteren om dit verbluffend ontworpen monster videoslot voor echt geld te spelen.

Om hun spannende vampier reis te beginnen, moeten de spelers hun inzet voor het eerst te reguleren. De "Level" selector verandert de inzet niveau. "Coin Value" geregeld de muntwaarde, dat gaat tot 1. "Spin" initieert het spel en "Max Bet" draait de rollen op het hoogste inzet. Om het spel automatisch te spelen voor een aantal keren zonder onderbreking, moet men op "Automatisch afspelen".

Wanneer de functie Bat wordt geactiveerd, vleermuizen vliegen in en land ergens op de rollen in een clustervorming. Alle knuppels die in de cluster vervolgens in dezelfde arbitraire symbool, waaronder de wild card, hetgeen leidt tot grote wint.

De Free Spins functie wordt geactiveerd wanneer de gestapelde Dracula symbool komt op de 2e haspel en de gestapelde Lady verschijnt op de 4e rollen tegelijk. Als Dracula bereikt voor de Lady, worden de spelers uitgereikt 10 Free Spins.

Spel eigenschappen Dracula

  • Coin Waarde: Beslis over de muntwaarde.
  • Niveau: Kies de inzet niveau.
  • Spin: Start het spel op de gekozen inzet.
  • Max Inzet: Draai de rollen op het hoogste inzet.
  • Automatisch afspelen: Draai de rollen voor een aantal keren onderbroken.
Circus.nl

Circus.nl

Bonus:€250

100 free spins.

Spelen